Support my dream to be a tattoo artist

Profile picture
ArtistKR
Project afgesloten
1
€ 100 van € 8.000
04/04/2017

Beste mensen

 

Om kort even voor te stellen.

Ik ben woonachtig in Belgie , in februari word ik telkens een jaar ouder ( ondertussen al 25 jaar ) en heb ik zoals de meeste mensen een grote droom !!
Mijn grote droom is om een eigen zaak te openen en dan bedoel ik een tattoo shop.
Zelf ben ik creatief , teken ik graag en heb ik zelf al enkele tattoos en zou graag mijn creatieve gedachten of de wensen van de personen zelf op hun lichaam willen vereeuwigen.
Dit kan ik niet via 1-2-3 ...
Zelf heb ik een ondertussen al wel een vaste job , maar die geeft me niet zoveel voldoening daarom dat ik deze grote stap wil zetten.
MAAR dan heb ik jullie steun nodig !!

Heb ondertussen al op internet opgezocht voor lessen te volgen , stages te lopen etc etc
Er zijn mogelijkheden genoeg maar jammer genoeg is het prijskaartje hoog , wat ik zelf alleen niet kan betalen.
Op jullie een gedacht te geven.
 

Is een leerschool maar deze kost me inschrijvingsgeld 6500 euro excl BTW ( dan komen de spullen en verplaatsing nog bij )
Een shop dichter bij mij in de buurt kost me ongeveer een 4000 euro ( spullen etc inbegrepen , enkel komen mijn verplaatsingskosten er nog bij )
 

Dus zoals je ziet er zijn mogelijkheden , maar voor kwaliteit betaal je dus ook en zou graag gaan naar mensen die top ervaring hebben met dit , goede kwaliteit afleveren zodat ik zelf alles op de juiste manier kan leren , kwaliteit overnemen en zelf afleveren bij personen die dan bij mij zullen langskomen.

Bedrag dat ik ga instellen zal wat hoger zijn dan het duurste , maar dit is voor dan de spullen die erbij gekocht zullen worden ( naalden , onderhoudsspullen, verzorging , inkt , oefenhuid ,...)

Dus alle extra's zijn welkom , met het geld zal ik geen shop kunnen openen wat voor mij niet hoeft , zal zelf blij zijn als ik het geld kan samen krijgen voor de lessen te kunnen volgen !!

Ik kan geen extra's beloven voor de mensen die doneren maar alleszins wil ik jullie namen vermelden met trots en zal in de toekomst als ik een eigen plaats heb de namen gerust ophangen waardoor het allemaal mogelijk is geworden.

 

Graag wil ik alle mensen bedanken die me hier willen steunen in deze grote stap toch wel en die me de kans geven om deze leerrijke ervaring te kunnen laten genieten

 

Met vriendelijke groeten

 

KR

Donaties

€ 100
11/04/2017
Anoniem
-
Donaties
€ 100
Anoniem
-