Red mijn huis

Profile picture
Inge Van hunskerken
Project afgesloten
3
€ 110 van € 25.000
05/09/2017 - 04:00

Lieve mensen,

We zijn nu een paar maanden verder. Waar staan we nu? Het barsten en het gat in de muur is nog wat groter geworden.

Er zijn al een hele reeks experten langs geweest, de verzekering trekt zich terug. ...

Conclusie; de keuken moet er uit, de muur moet volledig afgebroken worden om hem dan terug op te bouwen, te voorzien van anti-vocht injecties, te isoleren en daarna terug de keuken te plaatsen.

Ondertussen is ook gebleken dat het dak niet geisoleerd is. Alhoewel de makelaar ons had verzekerd dat dit wel was geisoleerd.

Maar om het plaatje verder af te maken. Een deel van het huis blijkt ook nog eens illegaal te zijn bijgebouwd. Dus ben ik nu bezig met onderhandelingen met de gemeente om deze bouwovertreding te laten regulariseren. Als de gemeente welwillend is kan dit goedkoop, maar als er een architect moet bij te pas komen, kost het mij nog maar eens een berg centjes.

Help mij aub. Ik vraag niet veel, elke kleine gift is welkom.

Alvast bedankt,

Inge

 

09/06/2017

In december 2016 kocht ik een huis, pas volledig gerenoveerd, om mijn dochter, schoonzoon en hun 2 kleine kinderen in te laten wonen. Het appartement dat ik toen had was te klein geworden. Toen we het kochten leek het wel perfect. Nu amper 6 maanden later barsten de muren en staat de schimmel in de keukenkast.

De vorige eigenaar had bewust de natte muren verborgen. Nu moeten we én gaan procederen om een schadevergoeding te bekomen. Een procedure die lang  ... jaren kan aanslepen, én we moeten zelf opnieuw gaan renoveren. 2 kosten waar we nu geen budget voor hebben, maar noodzakelijk zijn.

De vochtige muren en schimmel zijn schadelijk voor de gezondheid van niet alleen mijn dochter en schoonzoon maar zekers schadelijk voor mijn kleinzoon van 17 maanden en kleindochter van amper 3 maanden jong.

De herstellingen moeten dus snel gebeuren. Help ons aub om mijn gezin een thuis te geven waar het leuk en gezond wonen is. Reeds belast met een zware lening is crowdfunding momenteel het enigste redmiddel. Mijn gezin en ik zullen jullie eeuwig dankbaar zijn.

Met vriendelijke groetjes,

Inge Van hunskerken.

 

Donaties

€ 50
09/06/2017
Anoniem
Geen commentaar achtergelaten.
€ 50
09/06/2017
Anoniem
Geen commentaar achtergelaten.
€ 10
11/09/2017
Patricia en Dominic Maes - Torfs
Geen commentaar achtergelaten.
Donaties
€ 50
Anoniem
Geen commentaar achtergelaten.
€ 50
Anoniem
Geen commentaar achtergelaten.
€ 10
Patricia en Dominic Maes - Torfs
Geen commentaar achtergelaten.