Help ons uit de schulden!

Profile picture
Moes
Project afgesloten
4
€ 150 van € 6.000
21/08/2017 - 02:46

Hallo!

Wat ontzettend mooi dat dit soort website's en lieve mensen bestaan.

Voordat ik open boek speel wil ik u alvast enorm bedanken voor de getoonde moeite tot zover, mijn dank is enorm groot!

Wij zijn een jong stel met een rijke ervaring aan ellende en futloze dagen. Mijn partner zit thuis`om voor ons kind te zorgen en ik werk fulltime bij de defensie.

Wij vragen uw hulp omdat we door onze laatste opties heen zijn! De bank die niet meewerkt , werkloze partner met een reden en geen familie die ons kan helpen!

Iedere keer als wij een rekening hebben betaald valt er een nieuwe op de mat. Hoe dit komt? Mijn inkomen is niet genoeg om alle rekeningen te betalen en er van te leven.

Wij krijgen geen bijstand en ik verdien te veel voor huurtoeslag ook betaal ik de zorgkosten van mijn partner en daarmee is gelukkig ook onze kind in meeverzekerd. Ik werk me helemaal futloos om mijn gezin te onderhouden en dat breekt me echt op!

Heb banken benaderd en geheel open boek gespeeld omdat ik er echt niet meer tegenop kan vechten. Schuldsanering is echt geen optie, die beseffen totaal niets van schulden en zijn alleen uit om te profiteren. Ook hebben we geen famile om bij aan te kloppen.
Wij hebben echt uw hulp nodig!

Dit alles komt door mijn ex vrouw.
Dankzei mijn ex die door alle wetten die een vrouw kan gebruiken om een ex man kaal te plukken en kaal te houden heb ik ontzettend veel kosten gemaakt om mijn recht te halen.

Door alle rechtzaken om het tegendeel te bewijzen is het opgelopen naar een bedrag van €30.000,-
Enorme dank aan mijn advocaat die heeft toegestemd dat ik het in termijnen mag terugbetalen.

Nu ik eindelijk na 5 jaar lang strijden mijn recht gehaald heb na zoveel proceskosten wil ik normaal kunnen leven. Gewoon normaal een warme maaltijd kunnen bieden. Me gezin te onderhouden. Dit geld is niet voor een luxe leven. Dit geld is om schuldvrij te komen en een normaal leven op te kunnen bouwen!

Astjeblieft help ons hiermee!

Donaties

€ 25
05/07/2017
Joran verhoeven
No comments.
€ 50
05/07/2017
Joran verhoeven
No comments.
€ 25
05/07/2017
Joran verhoeven
No comments.
€ 50
05/07/2017
Rik Zwaal
No comments.
Donaties
€ 25
Joran verhoeven
No comments.
€ 50
Joran verhoeven
No comments.
€ 25
Joran verhoeven
No comments.
€ 50
Rik Zwaal
No comments.