Gezondheidsproject tvv Senegal en Sri Lanka

Profile picture
Lotte Guffens & Katrien Van Malder
Project afgesloten
1
€ 100 van € 1.500
21/01/2017

Hallo

Wij zijn Katrien en Lotte, studenten verpleegkunde en fysiotherapie.
Op vele plaatsen in de wereld is de gezondheidszorg allesbehalve optimaal. Onder het motto 'alle kleine beetjes helpen' hebben wij een doel!
Graag zouden wij deelnemen aan een gezondheidsproject via Projects Abroad, een vrijwilligersorganisatie met projecten over de hele wereld.
Katrien zou in de herfst van 2017 naar Senegal trekken om daar de plaatselijke hulpverleners te ondersteunen. Lotte zou in de zomer van 2017 of 2018 (afhankelijk van herexamens) naar Sri Lanka trekken om daar te gaan helpen en ervaring op te doen in een revalidatiecentrum.
Ondanks dat we hier naartoe zouden willen gaan als vrijwilligers, hangt er nog steeds een (stevig) prijskaartje aan vast. Vandaar deze oproep.
Meer info over de projecten kan je hier terugvinden: http://www.projects-abroad.be/nl-be/vrijwilligersprojecten/gezondheidszorg-in-het-buitenland/

Het ingezamelde geld zou gaan naar ons vliegticket, de deelnamekosten, het verblijf, ... Maar ook naar de aankoop van materiaal ter plaatse. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Thera band, Bobath ballen, muskietennetten, medicatie, medisch materiaal, ...

Zelf zijn we ook al volop aan het sparen met behulp van vakantiejobs en dergelijke. Ook organiseren wij samen een spaghettiavond in Opwijk. Meer info hierover vind je terug via volgende link: https://www.facebook.com/events/252756591822934/. Ook hier ben je dus van harte welkom smiley.

Alvast bedankt!

Katrien & Lotte

Donaties

€ 100
21/01/2017
Nonkel
-
Donaties
€ 100
Nonkel
-