Dream BIG

Profile picture
Sandra Mertens
Project afgesloten
2
€ 110 van € 8.888
17/04/2016 - 22:22

Dream BIG heart

Deze crowdfunding-actie gaat uit naar mijn lieve mama (Sandra Mertens) en haar beste vriendin (Carine Simillon) die ze al bijna heel haar leven kent. Ze hebben mekaar altijd door dik en dun gesteund in goede en minder goede tijden. Dit jaar kennen ze elkaar 35 jaar, en worden ze allebei ook 50 jaar, de gelegenheid bij uitstek om eens goed uit hun dak te gaan. In die 35 jaar nog geen enkele ruzie, enkel steun en liefde. Na alles wat mijn mama al voor mij gedaan heeft vond ik dat het eindelijk eens tijd werd iets terug te doen voor haar....Ze droomt er al enkele jaren van om op een "Abraham Hicks" cruise te gaan. Alleen is maar alleen natuurlijk want mijn mama heeft jammer genoeg geen gezelschap meer van mijn papa, die enkele jaren geleden overleden is... Niets zou haar op dit moment gelukkiger maken als deze cruise samen met haar allerbeste vriendin / steun en toeverlaat te kunnen maken. 

Ik zie velen onder jullie nu al denken en fronsen bij het lezen van "Abraham Hicks", wel... zelf kan ik het niet uitleggen, het enige dat ik erover kan zeggen is "universele positieve energie", Google en Youtube geven alle antwoorden zou ik zeggen wink de moeite waard en veel uit te leren volgens mijn mama'tje. Een zin die vaak terugkomt is "Ask and it is given", "Create your own reality" en "Everything is always working out for me". Positiviteit alom eigenlijk (vandaar dat ik dit ook opricht voor hun!!! Positieve mindset), elke keer als ze ernaar luistert (op Youtube) straalt de positiviteit van ons mama af, alsook van haar beste vriendin... Ze kwetteren er uren over door en lachen zich dikwijls een breuk. Deze workshops in real life meemaken zouden ze de max vinden, daarvan ben ik zeker!

Na alle levensobstakels die ze samen overwonnen hebben, verdienen ze deze cruise uiteraard, alleen moeten de financiële middelen nog binnen bereik geraken... Zoals ik al eerder zei in mijn "verhaal", droomt mama er al jaren van, en vorig jaar september heeft ze enorm lang zitten twijfelen of ze al dan niet haar spaarcentjes zou durven spenderen aan deze droom, maar heeft er  uiteindelijk van afgezien om toch nog over enige financiële back-up te beschikken in geval van "tegenslag" . Nu zag ik dat er dit jaar een "Europa cruise" was en DIT IS HET, DIT WORDT DE CRUISE VOOR MIJN MAMA EN HAAR BESTE VRIENDIN!! Het is mogelijk, als dit massaal gedeeld zou worden op facebook en ieder geeft 1€ ( of meer cheeky ) dan is het geluk dat zij en haar vriendin zeker verdienen zo tot bij hen gebracht. Miserie wordt zovaak gedeeld om mensen "bewust" te maken van al het slechte dat er in de wereld gaande is, dus waarom zouden we dit eens niet kunnen doen om een droom, iets positiefs waar te maken?!

Als "doelbedrag" is 8888€ ingesteld, simpelweg omdat 8 mijn mama haar geluksnummer is en omdat 8 eigenlijk een "infinity-teken" is, oneindig geluk, 't zou mooi zijn, niet? MOESTEN we dit bedrag halen, gaat de overschot naar een goed doel, namelijk VZW PAWer, een organisatie die dierenasielen helpt in het buitenland, aangezien we zelf allemaal enorm grote dierenvrienden zijn!

Helpen jullie? Worden jullie hun wilde weldoener? hihi, 1€ is 1 stapje dichter bij hun Big Dream, hoe cliché het ook klinkt... Welk kind wil zijn mama nu niet gelukkig zien? 

HOE MEER ER GEDEELD WORDT, HOE MEER KANS WE HEBBEN DIT SAMEN TE VERWEZENLIJKEN!!! DELEN IS DE BOODSCHAP!!!!!

heartAlvast BEDANKT!heart

 

 

 

 

 

Donaties

€ 100
17/04/2016
Anoniem
Joy is the key!!!!
€ 10
04/05/2016
Arlette Haentjens
Enjoy!!!
Donaties
€ 100
Anoniem
Joy is the key!!!!
€ 10
Arlette Haentjens
Enjoy!!!