A place for healing

Profile picture
Ceremony yurt
Projekt abgeschlossen
1
€ 100 van € 5.000
10/10/2018 - 20:35

Een gezonde geest in een gezond lichaam...

Veel instanties voor persoonlijke ontwikkeling & holistisch welzijn, zijn niet altijd voor iedereen financieel toegankelijk.Toch heeft ieder mens er recht op. Iedereen heeft recht om los te komen van oude patronen & diepgewortelde beïnvloedingen die ons gevormd hebben. Iedereen heeft het recht om terug te voelen wie hij diep vanbinnen is, onder al die lagen. Daar ligt het pure geluk! Vanuit dat zuivere gevoel kunnen dromen gerealiseerd worden. Zoals ook wij, op dit moment, onze droom aan het realiseren zijn... Mensen begeleiden naar hun ware zelf.

Ons werk aan vrije bijdrage geeft iedereen de mogelijkheid om te blijven groeien, ook als het financieel eens wat moeilijker gaat. Wij werken in huiselijke sfeer en nemen ruim de tijd om onze gasten te leren kennen. Met een kopje thee of een verse soep luisteren we naar ieder zijn uniek verhaal en bekijken we wat we kunnen doen ter ondersteuning, ook overnachten is mogelijk. We zorgen met veel respect & liefde voor iedereen die op ons pad komt.

Coaching - Healing - Activiteiten - Kruiden massage - Avondje bij het vuur...

De vrije giften die we hiervoor ontvangen gaan vooral naar het aankopen van materialen om ons werk mogelijk te maken. 

We wonen in een klein huisje en onze woonruimte is een beetje te klein om ons werk echt goed te kunnen doen. Een yurt in onze tuin zou daarom een prachtige oplossing bieden. Zo kunnen we een mooie energie creëren tijdens onze groepsactiviteiten. Ook massage en healing kan daar dan doorgaan, dit geeft een groter gevoel van veiligheid en privacy bij onze gasten.

Onze financiele middelen zijn echter beperkt, dit omdat onze focus meer gericht is op het helpen van mensen dan de vergoeding die we daar voor ontvangen ;-) 

Daarom vragen wij je hulp.

Met jouw hulp kunnen wij meer kwaliteit bieden aan diegene die het nodig hebben.

De hulp die we van jou mogen ontvangen gaat ons niet zomaar voorbij... Voor iedere schijf van 30euro bieden wij een behandeling of activiteit naar keuze aan. Als u niet tot bij ons kan komen kunnen we ook van op afstand werken via skype of Zoom.

Bij grotere donaties nemen we graag persoonlijk contact op om een wederdienst af te spreken zodat wij u onze dank kunnen tonen.

Neem gerust een kijkje op onze website. www.dryaden-vzw.be

Wees vanharte welkom!

Wij danken u van hart tot hart! 

Liefdevolle groet Kathleen & Chris

Spenden

€ 100
10/10/2018
Anonimous
Veel succes met jullie hartverwarmende project.

Belohnungen

Activiteit of behandeling
Per schijf van 30 euro kan u een activiteit of behandeling kiezen uit ons aanbod. www.dryaden-vzw.be
Do you wish to receive an invoice or certificate? Contact us by Info@dryaden-vzw.be
Spenden
€ 100
Anonimous
Veel succes met jullie hartverwarmende project.
Belohnungen
Activiteit of behandeling
Per schijf van 30 euro kan u een activiteit of behandeling kiezen uit ons aanbod. www.dryaden-vzw.be