AUB, UIT DE GROND VAN M'N HART *** SMEEK IK U *** MIJN LIJDENSVERHAAL EENS TE LEZEN. ALSTUBLIEFT.

Profile picture
Willem
Project afgesloten
1
€ 100 van € 53.000
19/05/2017 - 22:45

​OP 10 MEI 2017 BEN IK BIJKOMEND GESTRAFT DOOR HET ARBEIDSHOF TOT DE BETALING VAN HETZELFDE BEDRAG ALS DAT IK AAN HET RIZIV MOET TERUG BETALEN, DUS MOET IK GEEN 53.000€ BETALEN , MAAR 106.000 €

​NU BEN  IK ECHT ALLE HOOP KWIJT, TOTAAL WANHOPIG.

​EN HET LIJKT ME BETER DAT IK MIJN DONKERSTE GEDACHTEN TOT UITVOERING BRENG,

DAN BEN IK VAN ALLES VERLOST, NIET ALLEEN MIJN GEZONDHEIDSPROBLEMEN MAAR OOK DIT JURIDISCH

GETERG.

DIT IS BELGISCH GERECHT. ALS INVALIDE MAG JE GEEN AARDBEIPLANT TEGEN EEN FROMBOZENPLANT RUILEN,  WANT DAN HANG JE (OOK LETTERLIJK).   0,0000 MENSELIJKHEID.

ONGELOOFLIJK MAAR ECHT WAAR.    LAAT DIT EEN LES ZIJN OOK VOOR ANDERE MENSEN

HARTELIJK ​BEDANKT LIEVE MENSEN VOOR DE WARME STEUN DIE IK VAN JULLIE ALLEMAAL MOCHT ONTVANGEN !!!!

​WIillem.

 

 

03/05/2017 - 02:46

Beste mensen,

 

Ik ben Willem, 37 jaar en 66+% invalide sinds 2002 vanwege mijn vele medische problemen: oa. CVS (chronisch vermoeidheidsyndroom), aangeboren Grand-Mal Epilepsie, chronische cluster-migraine, hartfalen in 2002 en 2006.

Ik moet eraan toevoegen dat ik NOOIT gedronken heb, NOOIT gerookt, NOOIT drugs of wat-dan-ook.

Ik heb heb mijn medische problemen dus niet zelf gezocht.

De dokters raadden me altijd aan om me "zoveel mogelijk bezig te houden, bij voorkeur in de buitenlucht", wat ik ook graag doe/deed.

Enkele van mijn grote interesses gaan uit naar de natuur, dieren en planten , en weet er door lees-en zelfstudiewerk wel wat van

Daarom bood ik op 2dehands bijvoorbeeld aarbeitjes te ruilen voor bijvoorbeeld frambozen uit de tuin... Ruilen, gratis en voor niks!

Ik had me een 2dehands computertje gekocht om met mensen vanuit mijn ziekbed te kunnen communiceren, contact te onderhouden met mensen, meest om toch iéts van sociaal contact te onderhouden (schriftelijk, want spreken gaat vanwege mijn ernstig spraakgebrek quasi niet)

Het RIZIV heeft de ruil-advertenties opgemerkt en uitgepluisd, want in plaats van mensen te helpen, te steunen, houden ze zich daarmee bezig. Ze zien dit ruilen van wat plantjes als "handelen" & "opbrengst" (!!!!!!!!) en vorderen mijn volledige invaliditeitsuitkering terug met terugwerkende kracht van 4 jaar!!!!

Is dit niet on-ge-loof-lijk en totaal te zot voor woorden? En toch is dit eerlijk en oprecht de waarheid. Dit is België! & zodoende zit ik toch met grandioze miserie. Het was al niet slecht genoeg!

Ook al verdien je niks met wat zij noemen "een activiteit", al steek je er geld aan toe, je mag NIKS doen  volgens hen. Men moet dus constant bedlegerig zijn en zitten verkrimperen achter de stoof en vooral NIKS doen. Onbegrijpelijk toch?

Ik heb er helemààl NIKS mee verdiend, integendeel.

Nu dus vordert het RIZIV meer dan 53.000 euro terug, die zonder pardon tegen december 2017 betaald moet worden, maar dat KAN ik hoegenaamd NIET. Dit geld heb ik gewoon niet, zelfs niet voor een degelijk advocaat om proberen van mij af te bijten, en heb er ook de courage niet meer voor om eerlijk te zijn. Mijn advocaat is pro deo, maar heeft niks kunnen verhelpen. Enig compromis of enig begrip is niet mogelijk met de instanties. "De wet is zo en er wordt niet van afgeweken", dus geen enkele relativeringszin en medeleven.

In plaats van voor de mensen te zorgen, stampt men hen nog méér en méér in de put, hopend dat men in die put blijft tussen 6 planken, zodoende zijn ze helemaal van de kosten vanaf.

Mijn huidige schamele leefloon wordt naast de huur van mijn schamele ocmw-woning ook nog opgeslorpt door m'n gigantische medische rekeningen, kosten voor ziekenhuisverblijven, dokterskosten, niet-terugbetaalde medicatie en wat levensnoodzakelijk voedsel.

Van een uitstapje durf ik zelfs niet te dromen (al kan ik dit fysiek ook niet). Maar ik heb nihil, niet de minste degelijkheid of luxe, elke dag over-leven, dag in dag uit thuis, eenzaam, ziek, kliniek in en uit, àlle dagen ongemakken, chronische pijn... en dan nog deze kopzorgen erbij.

Ik ben totaal kopje onder zonder iemands hulp en zie me er ook nooit meer uit te geraken, ook mentaal. Ook depressies komen erbij. Met àl deze problemen heb ik stilaan genoeg van het leven, zeker nu ik deze klop nog eens te verwerken krijg.

Mijn mama is 76 jaar en m'n papa is reeds 17 jaar overleden. M'n mama is eveneens chronisch ernstig ziek en heeft ook geen cent over op het einde van de maand door haar gezondheidskosten etc etc.

Andere familie waar ik  zou kunnen rekenen heb ik niet.

Ik hoop van ganser harte dat ik dankzij deze noodkreet, oprechte smeekbede aan U hopelijk een beetje steun krijg waar het kàn om toch nog ietwat uit de put kan scharrelen.

Van op voorhand ben ik U al ontzettend dankbaar om mijn artikeltje te lezen.

Alstublieft, zie dit niet als een klaagzang maar dit is de Belgische gezondheidszorg anno 2017.

Ook aan iedereen die om wat voor reden dan ook ziekte-of invaliditeitsuitkering "geniet", zou ik zeker willen smeken: Doe AUB niks, zodat U ook niet in hetzelfde schuitje belandt. Deze hel wens ik niemand toe. En zeg dit verder AUB.

Alvast bedankt om te lezen en ook alvast Oprechte, Hartelijke Dank voor Uw eventuele hulp.

Echt SMEEK ik mensen die iéts kunnen missen, hun hart laten spreken voor mijn levensechte hel.

Iédere, echt iédere euro is echt héél erg welkom en wordt enorm gewaardeerd!!!!!

Smekend Dank ik U van Ganser Harte!

Willem.

 

*********************************************************************************************************************************************

Mijn situatie , mijn artikel mag door iedereen en overal gedeeld worden, héél grààg zelfs en Dank daarvoor !!!!!!

Iedereen mag/moet weten hoe het gesteld is met onze "gezondheidszorg", en éénieder van ons kan dit morgen voor hebben.

Nogmaals schreeuw ik van de daken aan de mensen die een uitkering krijgen, zéker NIKS te doen!!!!! Zelfs geen kanarie of krop sla ruilen, verkopen of wat-dan-ook.  Ze pluizen het uit en kleden je dan uit.

Als je bijvoorbeeld kippen lopen hebt en eieren teveel hebt en uitdeelt aan vrienden, buren,...  én die personen geven U als dank bijvoorbeeld een cake of wat-dan-ook terug , zien de instanties dit als "handel", "verdienen".   Let dus AUB op !!!!!

Dat is ook mijn doel met dit artikel. Ervoor zorgen dat zovéél mogelijk mensen NIET in het sukkelstraatje terechtkomen als ik.

 

Déél dit aub aan iederéén die u kent!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Donaties

€ 100
03/05/2017
Anoniem
VEEL GOEIE MOED JONGEN!!!!!!!!!!!!!!!!! HOPELIJK KRIJG JE DE CENTJES BIJ MEKAAR ZODAT JE DAAR TOCH AL VAN VERLOST BENT. ZIEKTE EN DAN NOG KOPZORGEN MOET INDERDAAD DE HEL ZIJN. DE BELGISCHE STAAT HEEFT GELD NODIG EN ZO VINDEN ZE K WEET NIET WAT UIT OM GELD BINNEN TE RIJVEN. IN DE WETTEN ZIT DAN OOK GEEN ENKELE LOGICA. IK WENS U HET ALLERBESTE EN BIJ DEZE MIJN KLEINE BIJDRAGE. VEEL GELUK EN GOEIE MOED!!!!!
Donaties
€ 100
Anoniem
VEEL GOEIE MOED JONGEN!!!!!!!!!!!!!!!!! HOPELIJK KRIJG JE DE CENTJES BIJ MEKAAR ZODAT JE DAAR TOCH AL VAN VERLOST BENT. ZIEKTE EN DAN NOG KOPZORGEN MOET INDERDAAD DE HEL ZIJN. DE BELGISCHE STAAT HEEFT GELD NODIG EN ZO VINDEN ZE K WEET NIET WAT UIT ...