Aanleg/Uitbouw voor Kinderboerderij en kinderen/mensen met een beperking

Profile picture
Will & Karla
Project afgesloten
1
€ 100 van € 100.000
30/04/2017 - 12:00
30/04/2017

Beste mensen,

 

Alvast dankuwel om ons project, onze nu nog onbereikare droom eens te willen bezoeken.

Het is onze hartelijke droom van mijn partner en ik om een Kinderboerderij uit te bouwen.

Natuurlijk voor kindjes, scholen, mensen met een beperking, maar ook oudere mensen zouden hier hun hartje kunnen uitleven.

We hebben al rondgehoord naar panden met stallen met natuurlijk landbouw-/bos--/grond errond.

Ik, Will, ben opvoeder (maar heb met een serieuze burn-out te kampen gehad, daarbovenop chronisch vermoeidheidssyndroom, wat ons spaarpotje enorm heeft aangetast) maar samen met m'n partner  (ook opvoedster) wil ik zo'n project van ganser harte uit de grond stampen. Wij zijn 4 handen op 1 buik qua dieren, planten, natuur

Wij hebben al  wat rondgekeken naar panden in de omtrek van Wetteren etc.  Voor minder dan 200.000-250.000 € zijn zo'n panden quasi onmogelijk te vinden. (Meestal 300 à 400.000)

Die panden zijn heel prijzig, zeker met een stuk (landbouw-/bos-)grond erbij en natuurlijk wat stalling erbij voor de dieren zou zeer welkom zijn. Ik ben zelf zeer handig en kan veel dingen renoveren, scheelt ook een serieuze slok op de borrel van kosten wanneer een pand in mindere staat zou zijn. (Scheelt dan ook in de aankoopprijs)

Het grote probleem zijn de centjes.  We hebben voor onze droom (en de dromen van onze doelgroepen) lang niet het budget ter beschikking, door mijn medische kosten en kosten van therapieën).

​We zijn ervan overtuigd dat dit een echt FAN-TAS-TISCH project kan/zal worden, waar honderden (en meer) kindjes, ook ouders,kinderen/mensen met een beperking de tijd van hun leven kunnen hebben.

​Ook de aankoop van dieren is niet al te goedkoop (geitjes, schaapjes, pony'tjes, kippen, eendjes, konijntjes, vogeltjes, duifjes, eventueel een zachtaardig hondje. Misschien ook paard(en) die we van de slachtbank zouden kunnen redden voor hippotherapie (zeer relaxerend en heilzaam voor onze doelgroepjes) , Ook speeltuigen en een speeltuintje zou niet mogen ontbreken, vinden we. Ik ben handig, dus dat kan ik misschien zelf wel grotendeels fiksen met wat degelijk materiaal.

​Eventueel zouden we ook moestuintje(s) aanleggen voor mensen met een beperking, en zelfs onze oudere medemensen.

​Wij van onze kant zijn écht ENORM gemotiveerd. Het is onze droom. Onszelf is door het lot geen kinderen gegund, mede daarom zou het voor ons een enorme drijfveer en toewijding zijn, om onze bezoekers dolgelukkig te zien.

Via deze weg smeken we werkelijk om een ruggensteuntje, Klein en iets groter steuntje is van ganser harte welkom. We zouden U ENORM en eeuwig dankbaar zijn (ook in naam van onze toekomstige bezoekers)

Voor ons is er TOTAAL GEEN winstoogmerk. Om uit de kosten te komen zouden we eventueel een bio-winkeltje kunnen doen (groenten uit de moestuintje(s) maar ZEKER EN VAST niet met het oog op winst !!!!!!!    We hebben geen kinderen en we zouden notarieel willen registreren dat dit ook na ons dezelfde bestemming zou behouden. (weet men natuurlijk nooit 100% zeker qua wetgeving die constant verandert ).

Wij zijn zelf prille dertigers dus zijn we nog redelijk jong. We hebben oprecht de volle intentie, motivatie, volharding én enorme liefde voor de mensen (ook vanwege onze opleiding) om ons verdere leven aan dit project te wijden en vele mensen gelukkig te maken.  Het is zeker en vast GEEN bevlieging. We dromen daar al jàren van.

Alvast van ganser harte bedankt voor Uw bezoekje & aandacht, beste mensen!!!.

En ZEER BEDANKT aan de schenkers van een bijdrage. Ongelooflijke Hartelijke & Eeuwige Dank !!!

Will & Karla

 

 

 

 

 

 

 

 

Donaties

€ 100
03/05/2017
Laura Drieghe
ON-GE-LOOF-LIJK , FOR-MI-DA-BEL MOOI PROJECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZO'N MENSEN MOESTEN ER MEER ZIJN . ECHT MOOI VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING EN KINDEREN NATUURLIJK!!!!!!!!!! PROFICIAT EN VAN HARTE VEEL SUCCES GEWENST!!!!!!!!!!! LAURETTE & FAMILIE.
Donaties
€ 100
Laura Drieghe
ON-GE-LOOF-LIJK , FOR-MI-DA-BEL MOOI PROJECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZO'N MENSEN MOESTEN ER MEER ZIJN . ECHT MOOI VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING EN KINDEREN NATUURLIJK!!!!!!!!!! PROFICIAT EN VAN HARTE VEEL SUCCES GEWENST!!!!!!!!!!! LAURETTE & FAM ...